Verzendkosten (1)

Met uw school of OR kan (van te voren!) worden geregeld dat we een periode inbouwen dat er geen verzendkosten worden berekend. Hoe gaat dit in zijn werk? We spreken met ons vaklab af welke periode alle orders worden verzameld. Als na deze datum alles geprint en gereed is, krijgen wij een seintje en bezorgen alle foto’s in één keer op school. De school of OR zorgt er vervolgens voor dat de foto’s aan uw kinderen worden meegegeven. Na deze datum worden verzendkosten in rekening gebracht. Aan al onze leveringen hangt een track & trace code, dit is voor ons om te controleren of verzendingen daadwerkelijk aankomen. Om de kosten te drukken kun je kijken naar het volgende kopje.

Verzendkosten (2)

Onze verzendkosten zijn gebaseerd op bestellingen met meerdere foto’s / pakketten. Vandaar dat ze niet in de fotoprijs zijn opgenomen. Je kunt met een groep ouders van tevoren afspreken om bestellingen te combineren tot een order om zo de kosten nog meer te drukken. Dit is met name handig als u alleen alleen een groepsfoto wil bestellen.

Groepsfoto's

Groepsfoto’s bevatten veel gezichten. Je kunt het beste een groepsfoto vanaf 13x19cm bestellen. Op een 10x15cm afdruk kan het zijn dat uw kind niet altijd goed te onderscheiden is.

Lachen!!!

Het gebeurt wel eens (niet vaak hoor) dat ouders in het weekend achter ons gaan staan en dan heel hard “LACHEN!” roepen. Drie dingen hierover: 

  1. Hoe effectief denkt u dat het is om tegen een kind heel hard te roepen dat het moet lachen in een situatie die niet natuurlijk voor hem is? Hij of zij staat in een witte ruimte met 4 grote lampen op hem gericht met een vreemde man of vrouw die een groot stuk glas op hem/haar richt. Ondertussen staan de man of vrouw die je zou moeten ondersteunen in deze mogelijk stressvolle situatie heel hard tegen je te roepen.
  2. Gaat u wel eens lachen als iemand tegen u roept dat u moet gaan lachen?
  3. Bedenk van te voren eens waarom uw kind perse moet lachen? Wie weet is het veel natuurlijker om de uitdrukking te hebben zoals het zich voelt. Het is een tijdsbeeld, geen reportage voor Vogue!
Als u perse wil dat uw kind lachend op de foto staat terwijl het eigenlijk van te voren al duidelijk is dat dit moeizaam wordt, helpt het wellicht om hem/haar de nieuwste iPhone te beloven, dáár krijgt u beslist een lach mee op het gezicht!

Kleding

Als u met het hele gezin op de foto gaat is het handig om kleding(kleuren) op elkaar af te stemmen. Dat staat een stuk fraaier op de schoorsteen bij oma!

Huisdieren

Het is leuk om uw kind op de foto te zetten met een huisdier. We hebben een lange reeks van honden, katten, konijnen, fretten, vissen, een slang, ratten, hamsters en schildpadden op de foto gezet terwijl ze min of meer relaxed in de camera keken (de schildpad was het rustigst). Alles dieren zijn welkom mits ze op een verantwoorde manier in de ruimte passen. Met volwassen olifanten, paarden of kaaimannen zijn we niet blij (knuffels uitgezonderd)

Gezin

Neem ook eens een opa of oma mee! Over het algemeen is de combinatie kind/oma een classic!

Alle opa’s en oma’s zijn welkom!